کدخبر:9811943- معرفی کشور عمان
کشور پادشاهی عمان
عمان، کشور کوچکی است که در قسمت جنوب شرقی شبه جزیره عرب قرار دارد و پر از شگفتی های طبیعی و مناظر زیبای معماری است. در همسایگی این کشور امارات متحده عربی، عربستان و یمن و از شمال به دریای عمان و تنگه هرمز وجود دارند. اقامت عمان از طریق ثبت شرکت، استخدام و خرید ملک امکان پذیر است.
جمعیت عمان
جمعیت عمان طبق سرشماری سال 2017 حدود 4.6 میلیون نفر و مساحت آن حدود 310 هزار کیلومتر مربع می باشد.
پایتخت عمان
پایتخت عمان، شهر ساحلی مسقط با جمعیت حدود 1.5 میلیون نفر یکی از مراکز اصلی جذب توریست و سرمایه گذاری در کنار دیگر شهرهای بزرگ عمان مانند صحار، صلاله و دوقم می باشد. دمای مسقط در گرم ترین ماه سال ، ژوئن به حدود 40 درجه و در خنک ترین زمان به حدود 20 درجه سانتیگراد می رسد. عمده نفراتی که اقامت عمان را اخذ می کنند معمولا در پایتخت این کشور ساکن می شوند.
صنایع عمان
اصلی ترین صنایع عمان، تولید و پالایش نفت خام، تولید گاز طبیعی و گاز مایع طبیعی ) LNG)، ساخت و ساز، سیمان، مس، فولاد، مواد شیمیایی، فیبر نوری و صنعت توریسم که سرمایه گذاری بسیار زیادی در این زمینه در این کشور در حال انجام می باشد. مسقط به عنوان دومین مرکز توریستی سال 2012 انتخاب گردیده بود. هیچگونه محدودیتی برای افرادی که اقامت عمان را کسب می کنند برای شروع کسب و کار نیست.
واحد پول
واحد پول این کشور ریال عمان می باشد که با نرخ برابری حدود 2.60 در مقابل دلار و 2.30 در مقابل یورو می باشد.
تقسیمات کشوری در عمان
عمان به 4 استان مسقط( Muscat)، مسندم ( Musandam)، ظفار (Dhofar) و بریمی (Al Buraymi) و همچنین به 5 منطقه اصلی داخلیه ( Ad Dakhiliyah)، باطنه( Al Batilnah)، وسطا (Al Wusta)، الشرقیه (Al Sharghiyah)، الظاهیره( Az Zahirah) تقسیم می شود.
حقایقی جالب در مورد کشور عمان
- عمان قدیمی ترین کشور پادشاهی مستقل در دنیای عرب است
- کشور عمان قدیمی ترین پادشاه در حال خدمت در دنیای عرب را دارد
- عمان کشور بدون تروریسم است
- اوریکس عربی حیوان ملی عمان است
- دانشگاه سلطان قابوس اولین دانشگاه کشور عمان است.
- کشور عمان بزرگترین سازنده کشتی در جهان است
- عمان یکی از بهترین پرورش دهندگاه اسب عربی در جهان است
- عمان دارای چهار سایت آثار تاریخی ثبت شده در یونسکو است
- نوشیدنی های الکلی برای مسلمانان و اتباع عمان با دریافت مجوز و برای توریست ها آزاد است.
- عمان جزو معدود کشورهایی است که درخت کندر به صورت طبیعی در آن رشد می کند و از آن هدایای گرانقیمتی جهت پادشاهان و سران کشورهای دیگر ساخته می شود.
- اسانس کندر در هر خانه عمانی پیدا می شود.
- قهوه عربی نوشیدنی ملی کشور عمان است
- سواحل عمان یکی از مراکز مهاجرتی لاکپشت های سبز است
- دربهای خانه های عمان معمولا با صنایع دستی زیبا تزئین می شوند
کشور عمان
ثبت شرکت در عمان
با محدودیت های اقتصادی به وجود آمده در حوزهی تجارت بین الملل، توسعهی تجارت ایرانیان در دنیا با چالش مواجه شده است؛ از این رو، امکان آغاز و یا ادامهی فعالیت های شرکت های ایرانی در برخی از کشورهای جهان با مشکل مواجه شده است. تمدید نشدن ویزای مالکان این شرکت ها و محدود کردن تبادلات تجاری آنها از جمله مشکلات تجار ایرانی در خارج از مرزهای ایران می باشد.
از آن جایی که تبادلات سیاسی، تجاری، فرهنگی و اجتماعی ایران و عمان از موقعیت منحصربفردی برخوردار است، زمینههای بسیاری برای ایرانیان علاقهمند به سرمایه گذاری در کشور عمان فراهم شده است.
ثبت شرکت در عمان با مالکیت ایرانی یکی از این فرصت های طلایی است که منافع زیادی را برای ایرانیان به همراه خواهد داشت.
انواع ثبت شرکت در کشور عمان
ثبت شرکت در عمان به دو صورت قابل اجرا می باشد: 1- طرف ایرانی حقیقی 2- طرف ایرانی حقوقی (برای مثال متقاضی می تواند در صورت داشتن شرکتی در ایران، مدارک شرکت را ترجمه و به عنوان طرف ایرانی حقوقی با طرف عمانی شرکت ثبت کند).
طبق آخرین قوانین عمان، برای ثبت شرکت طرف ایرانی 70% و طرف عمانی 30% از سهام شرکت را دارا می باشند که این درصد تنها به دلیل وجود قوانین عمان برای ثبت شرکت مطرح شده است، اما طرف عمانی طبق قراردادی که با طرف ایرانی منعقد میکند هیچ حق دخالتی در مدیریت و سود شرکت نخواهد داشت و طرف عمانی پیرو این قرارداد، تنها به دریافت مبلغی به صورت ماهانه یا سالیانه اکتفا کرده و در مسائل داخلی شرکت دخالتی نمیکند.
در صورت ثبت شرکت با روش نخست (حقیقی)، مالک یا مالکان ایرانی با گذراندن مراحل ثبت شرکت که بین 5 تا 6 ماه زمان خواهد برد، میتوانند شرکت خود را به ثبت برسانند. در این روش مالک باید دفتری اجاره نموده و با استخدام کارمندان روند کاری خود را در 6 ماهه اول از تاریخ ثبت شرکت اثبات کند. در این دورهی 6 ماهه، اقامت 6 ماهه به مالکان داده می شود و آنها باید آمادگی کافی را برای بازدید ادارات مربوطه از عملکرد شرکت داشته باشند. در صورت تایید نمایندگان این ادارات بعد از 6 ماه، اقامت 2 ساله به مالکان داده می شود که قابل تمدید است.
در صورت ثبت شرکت با روش دوم (حقوقی)، مالک ایرانی میبایست مدارک شرکت غیر عمانی خود را به ادارات مربوط در عمان ارائه داده و شرکت جدید که می تواند با نام دیگری نیز ثبت شود را دایر کند. مزیت این نوع ثبت شرکت، مدت زمان کوتاه انجام مراحل ثبت شرکت (تقریبا 3 تا 4 ماه) و اخذ اقامت 2 ساله بعد از ثبت شرکت میباشد. در این نوع ثبت شرکت، مالک تنها نیاز به اجاره ی مکانی برای 2 ماه نخست خواهد داشت و بعد از آن می تواند تنها به داشتن آدرسی پستی بسنده نماید.
نکات مهم:
1- در هر دو نمونه ثبت شرکت، پروانهی شرکت هر پنج سال یکبار تمدید میشود و هزینهی سالیانه را در بر نخواهد داشت.
2- تنها هزینهی سالیانه برای مالک ایرانی شرکت، هزینهی اسپانسر عمانی است.
3- طبیعتا افتتاح حساب در بانکها برای هر دو نوع شرکت امکان پذیر است، ولی قابل ذکر است اگر چه گردش مالی متناسب با زمینهی فعالیت برای هر دو نوع شرکت تعریف میشود، توصیه میشود تجاری که به دنبال تبادلات مالی بالا (به صورت خاص افتتاح LC) با بانک های اروپایی و آمریکایی هستند از روش نخست برای ثبت شرکت استفاده کنند.
4- مالیات سالیانه برای شرکت ها در عمان 12% می باشد.
ثبت شرکت در مناطق آزاد در عمان
ثبت شرکت در مناطق آزاد می تواند مالکیت 100% طرف ایرانی را شامل شود و نیازی به طرف عمانی نمی باشد. نکته ی مهم در مورد ثبت شرکت در مناطق آزاد، ارائهی پروپزالی قوی به هیئت تصمیم گیر آن مناطق می باشد که در صورت تاییدیهی آنها ثبت شرکت انجام می پذیرد.
دیدگاه خود را بنویسید